carminaorgue.eu | About Me
15283
page,page-id-15283,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive
 

About Me

CLINICA CAPITAN 2

carmina orgue interior designer

1975  Carmina Orgué Fígols,  Igualada (Barcelona)

2001  Llicenciatura en Belles Arts en l’especialitat d’escultura (UB)

2006  Titulació en Projectes i Direcció d’obres d’interiorisme (La Massana)

2007  Establiment d’Estudi Propi. Fundació de CODI

 

Som un estudi petit i ens agrada ser-ho, perquè ens preocupa molt el fet de donar un bon servei, oferir feines cuidades i ben fetes. El fet de ser petits en, ens permet poder establir una relació molt estreta i directe amb el client  i poder gaudir de la feina que fem, que en realitat és el què ens apassiona.

Per nosaltres, cada nou projecte es tradueix en un nou repte carregat de noves il·lusions, on la creativitat i la racionalització es conjuguen per aconseguir espais únics, creatius i funcionals.

Un mateix espai és susceptible de múltiples solucions, el truc és saber jugar bé amb els elements de què disposem: espai, volum, llum, formes, textures i color, per tal de trobar la solució creativa que millor resolgui les teves necessitats o les de l’espai. Cadascú viu i es relaciona amb l’espai de manera particular: el teu espai, l’escenari on es desenvolupa la teva vida, ha d’estar fet a mida i la nostra feina és saber-lo confeccionar.

CODI

Des de CODI,  oferim un servei integral per tal de desenvolupar qualsevol projecte relacionat amb el món del disseny d’interiors.

Comptem amb molt bons col·laboradors i professionals, la qual cosa ens permet poder dur a terme totes les fases de desenvolupament d’un projecte, des del concepte fins a la seva execució; passant per arquitectura, interiorisme, disseny gràfic, disseny web i tots els aspectes tècnics i creatius necessaris per la seva formalització.

I com que també creiem amb la salut dels espais oferim estudis de geotèrmia i de feng shui.

Tant si necessiteu un projecte global, com si teniu un espai que creieu que pot millorar amb un simple assessorament de distribució, moblament, i/o il·luminació, no dubteu en consultar amb un professional.

A nosaltres ens agrada pensar que el disseny no ha de ser sinònim d’exclusivitat

clinica-capitan-4