BP1 CARATULA

Rehabilitació parcial de dúplex a Badalona

En aquesta ocasió els clients simplement volien canviar el mobiliari del menjador i la cuina. Jo em vaig aventurar a proposar una reestructuració de l'espai que els va sorprendre agradablement i decidim tirar endavant amb la reforma.
El projecte d'obra consistia principalment en tirar la paret que separava la cuina del menjador, per construir-la de nou amb una altra forma, així visualment deixàvem de veure el tros final del sota escala que teníem al sostre de la sala i en general , s'aconseguia una millor circulació de l'espai.
En el plànol: 1: rebedor, 2: sala/menjador, 3: cuina, 4: rentador.


En esta ocasión los clientes simplemente querían cambiar el mobiliario del comedor y la cocina. Yo me aventuré a proponer-les una re-estructuración del espacio que les sorprendió agradablemente y tiramos adelante con la reforma.
El proyecto de obra consistía principalmente en tirar la pared que separaba la cocina del comedor, para construir-la de nuevo con otra forma; así ganabamos en dejar de ver el trozo final del bajo-escalera que teníamos en el techo del salón y en general, se conseguía una mejor circulación del espacio.
En el plano: 1:recibidor, 2:salón-comedor, 3:cocina, 4:lavabadero.Plànols: estat inicial / projecte


Estat actual 
Resultat final